Мая Манолова увърта за имотите си, сопна се на неудобни въпроси |

„Твърди се, че г-жа Фандъкова не си е платила местните данъци“.

Така кандидатът за кмет на София Мая Манолова се опита в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините“ да избяга от въпрос за двата й имота в София, за които се твърди, че е придобила под пазарната цена. 

Бившата депутатка от БСП бе видимо ядосана на въпросите на водещите и се опита да ги „финтира“, като смени темата на разговора и атакува Йорданка Фандъкова.

 

„Тези мои 2 имота са публично декларирани, те са известни, анализирани. Влязох във властта през 2005-а година с два имота. В момента имам 2 имота, апартамент от 96 квадрата в кв. „Хладилника“ и адвокатска кантора, която е купена с кредит“, започна да се обяснява в ефира на Нова телевизия с видимо притеснение в гласа кандидатът за кмет.

Манолова заяви, че не е закупила имотите под пазарните цени, но така и не успя да убеди зрителите, че твърденията й са истина. 

Кандидат-кметът видимо се подразни и на въпрос кои са хората, които стоят зад нея:

„Вие участвате ли в разговора“, сопна се махленски Манолова.

На въпрос откъде идва финансирането й, бившата депутатка отново започна да се оправдава: 

„Може да видите на сайта на Сметната палата и кампанията пълен списък с дарителите, преведените суми и направените разходи. Това е динамичен процес, в който последните внесени суми може и да не бъдат отразени на секундата“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"