Любомир покани момиче на як купон в Сандански, завлече я в мазето, преби я и… |

Любомир Г. от санданското село Ново Делчево бе арестуван днес, уличен в изнасилване от 20-годишната В. К. Девойката подала жалба в местното полицейско управление.

Тя заявила, че е била брутално замъкната в мазето на жилищна кооперация в Сандански, бита и изнасилена от Любомир, съобщава Struma.

com.

Прегледът установил охлузвания по 20-годишното момиче и данни за насилие. Според показанията й, тя била извикана от Любомир, с когото се познават отдавна, на купон в апартамент в Сандански. В разгара на партито той я измъкнал навън, уж за да говорят и я задърпал по стълбите към мазето на блока, където е осъществил с нея насилствен полов акт.

Полицията арестува уличения в изнасилване Любомир, който отрича да е извършил казаното от момичето.

Той е познайник на ченгетата в курортния град. Преди седмици заедно с негов приятел сътвориха истински екшън по Е 79 край Сандански и принудиха уплашения шофьор с бясна скорост да стигне до полицията в града и да поиска помощ. Имал е и други прояви.

Според хора, които го познават, той се държи като недосегаем, развявайки имена на хора от местното полицейско управление, които го протежирали.

Работата по случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"