Светльо Витков затапи Слави Трифонов: Щом партиите са лоши, защо ще правиш такава |

Срокът за връщането на надчислените от Министерство на финансите субсидии, бе ясно дефиниран и гласуван от депутатите в парламента- връщат се до края на 2020 година. Това написа във Facebook лидерът на „Глас народен“ Светльо Витков в отговор на поста на Слави Трифонов, че партиите не искат да връщат надвзетите субсидии.

„Кога и как ще ги върнем в законния срок, ще го решим ние, а не някой друг”, заяви Витков.

„Жалкото е, че нападаш „Глас Народен“ и мен.

Дори ни наричаш “убити”. Ако смяташ, че сме такива и скачаш срещу нас, това показва само срещу кого смееш да скочиш. Нищо повече”, коментира той и допълва: „Ако „Глас Народен“ и моята персона са виновните за състоянието, в което е днес суверена, както твоите сценаристи наричат народа си, с радост ще се оттегля”.

Според Светльо Витков Трифонов не напада тези, които носят истинската вина. „Защо? Нима те е страх? Ако не те е… защо не поканиш отново премиера Борисов на интервю?“, го пита той.

„Ти хубаво изкара колко взимат партиите, но защо не изкара колко им искат телевизиите за медийни пакети по избори? И част от тези пари не отиваха ли и за бюджетирането и на твоето предаване? Не ги връщай! Никой не ти ги търси! В шоуто ти, ти представяше партиите за нещо лошо. Тогава защо ще правиш партия?“, заяви Витков.

„Не съм злопаметен, че ме оклевети по телевизиите и след това се извини, че съм си купил Мерцедес със субсидия. Нямам злоба към теб и екипа ти. По-скоро се замисли ти какво имаш да губиш, АКО влезеш в политиката. Тръгваш по моя път в нея, не аз по твоя”, пише още той.

Витков пита Трифнов макар на първите избори да получи голям процент гласове, какво ще се случи година след това. „Само премахване на субсидиите и намаляване на броя на депутатите ли е това, което ще промени страната ни към добро? Каква е политическата ти платформата в образование, култура, спорт, икономика, социална политика и т.н.”, посочи лидерът на „Глас Народен“.

„И накрая един безплатен съвет от „убит” общински съветник, ако позволиш, защото виждам, че много омраза са събрали, надявам се, само хората около теб, а тя не е добър политически съветник: Омразата накрая погубва всички. Затова се пази от хора, които са изпълнени с нея”, пише още Светльо Витков.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"