Съкрушителен удар: Горещи новини от БСП ще подкрепи ли Мая Манолова за кмет на София |

Единствената възможност да нанесем съкрушителния удар на ГЕРБ е кандидатурата на Мая Манолова. Това каза лидерът на Градския съвет на БСП – София Калоян Паргов в дколада си по актуалната политическа обстановка и предстоящите задачи на Софийската градска организация на БСП за „Местни избори“ – 2019 пред Софийската градска конференция, предаде „Фокус“.

Той отчете, че най-близко БСП – София е била до кметското място с непартиен кандидат. „Пробив не може да се направи с партийна кандидатура поне на този етап“, допълни Паргов.

„Трябва ни кандидатура с широка подкрепа, а не тяснопартийна“, посочи Паргов. „Няма защо да се заблуждаваме, че кампанията ще бъде честна. Няма защо да се заблуждаваме, че тази кампания ще ес води с почтени средства. Обратно стана ясно, че ще бъде изключително мръсна, безкруполна и дори брутална.

Бе направено всичко, което може да ни постави в неравностойна позиция“, каза още Паргов.

Той даде пример с промените в ИК, орязаната държавна субисидия. „Тактиката на опонента ни е да използва всички средства, за да ни спре по пътя, по който сме поели. Ще ползва лични компромати, както няма да пести познатите подходи за злепоставяне на опонентите.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"