Гнусни подробности за това как Пламен и Георги разфасовали труповете от Негован |

Изплуваха още подробности от бруталното убийство на Йордан и Марияна Атанасови. припомня, че треньорът по борба и съпругата му бяха гръмнати, разчленени, набутани в бидони и захвърлени край езерото в Негован преди седмици. Мотивът за убийството са пари, до които бандитите така и не са се домогнали. 

За зверството са задържани Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които били работници в дома на възрастните хора.

Двамата се докопали едва до бижута, семейни ценности и пари за около 4-5 бона след убийството. 

Майсторите изверги са разфасовали семейството с два ножа, казаха криминалисти пред „Телеграф“. Тъй като единият се изтъпил, след като Марияна била нарязана Георги взел друг нож – по-тъп, и заради това съдебните медици първоначално обясниха, че явно някой е бързал.

Клането от Георги и Пламен едва не взело трета жертва, по чудо се спасил… 

По време на самопризнанията си двамата убийци разказали, че са използвали и ножица, за да режат кожата на жертвите си, но видели, че не става. 

Двата ножа и ножицата са хвърлили в язовира. За да се търсят уликите, ще бъде пуснат водолаз да обследва дъното, уточниха от МВР.

Шефът на Криминална Полиция в СДВР Ангел Бадънков потвърди, че части от златните накити на убитите са били давани в заложни къщи. Колие ио гривна на Марияна обаче били засечени не къде да е, а на врата на жената на Георги Нанчев.

„Вижда се, че не са нови, може би е предполагала, че са крадени, но ги е носила, заяви Бадънков.

Той допълни, че е погнусен и потресен от варварското престъпление. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"