Версия! Какво се крие зад атаката на Сашо Златаря на бул. “Граф Игнатиев“!? |

Александър Рогачев, който стана национално известен с изкъртването на перките на улица „Граф Игнатиев“, се оказа доста интересна персона. Според търговци от бранша възрастният мъж носи прякора Златаря, заради търговията със скъпоценния метал.

Преди няколко дни Рогачев обясни безумната си постъпка със счупването на перките с думите: „Аз твърдо исках да заявя, че някой нещо трябва да направи, за да събуди това заспало българско общество“.

Оказва се, обаче че перките пречат на свързано с него кафене, тъй като са поставени близо до главния му вход.

Рогачев мотивира грозната си постъпка с твърдението, че жена му е пострадала след като е паднала върху предпазните съоръжения.

Запознати със ситуацията от околните търговски обекти, обаче се съмняват в правдивостта на Златаря и дори стигат по-далеч като изразяват версията, че се касае за инсценировка. От една страна това мотивира острата реакция срещу кметицата Йорданка Фандъкова и я поставя в деликатна ситуация само месец преди старта на предизборната кампания.
 

От друга страна един такъв инцидент моментално разчиства подстъпите към заветното питейно заведение. 

„Половината хора ми ръкопляскаха, а другата половина ме обвиняваха във всички земни грехове. Разбирам, че може би съм постъпил неправилно“, обясни Рогачев.

Запознати с търговската му дейност разкриха пред , че две от фирмите му дължат огромни суми към НАП. Дали това е вярно, само той и съответните органи знаят.

Заради бунта си Рогачев прекара 24 часа в ареста в Първо районно управление. Към момента той твърди, че не му е повдигнато обвинение.

В крайна сметка неговата цел беше постигната – Столична община подмени бетоновите перки с чугунени съоръжения.

 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"