Изчезнала жена в океана е намерена 1,5 години по-късно на същото място и в същите дрехи

Живеем в рационален свят. В него всичко изглежда се поддава на логично обяснение. Но има моменти, когато е просто невъзможно да се обясни събитие. Една от тях е историята, която се случи с жител на Индонезия, Нининг Сунарсих.


 

Преди година и половина 52-годишна жена реши да се отпусне в един от курортите на запад от Ява. В един не много красив ден в морето избухна силна буря. Точно в този момент Сунарсих беше на плажа. Огромна вълна удари брега и пренесе нещастната жена в открито море. Тя крещеше и и викаше за помощ, но никой не посмя да я опита да я спаси заради бурята.

Когато водата се ук.спокои, търсенето на Нининг започна. Спасителите гребеха около брега няколко дни. Но не можаха да намерят тялото на изчезналата. Едва след седем седмици бе открито осакатено тяло. Роднините на Сунарсих били повикани за идентификация.

Въпреки факта, че тялото е в лошо състояние, близките на изгубената жена категорично заявиха, че това не е тя. Никой друг не е търсил Нининг. Спасителите стигнаха до заключението, че тялото й е станало храна за морски обитатели. 
На това трагично място повечето от тези истории приключиха. Но тази история имаше фантастично продължение. Година и половина след изчезването на Сунарсих, започва истинският мистицизъм.

В края на юни 2018 г., чичото на Нининг започна да сънува странни сънища. Насън, тя е на един и същи плаж. Сунарсих повика семейството си на морския си бряг. Отначало чичото не обръщаше вимание на сънищата си. Мислеше, че просто момичето му липсва. Но Нинин идваше при него отново и отново всяка вечер.

Индонезийците са суеверни хора. Затова мъжът разказал за съня на своите близки. Решили да отидат до самия курорт в Западна Ява. В първия ден от издирването семейството не намерило никого.

Но на втория ден се случи чудо. На същото място, в същите дрехи, роднините намерили Нининг. Тя лежала в безсъзнание. Сунарсих е откарана в най-близката болница. Лекарите казали, че състоянието на жената е изключително тежко, но не и фатално. Те са сигурни, че жената ще живее.

Къде е изчезнала за осемнадесет месеца, не е ясно. Какво би могло да се случи с нея и къде е била през цялото това време, тя ще може да каже едва след като се върне в  съзнание.

Но за роднините това не е най-важното сега. За тях истинското щастие е, че Нининг е жива.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"