В Несебър ври и кипи, ченгета щурмуваха блокирания хотел, за да… КАДРИ |

Кризата пред хотел „Виго” в Несебър се задълбочава и не се вижда ясен изход от създалата се тази сутрин ситуацията. В 16:15 часа курортната база бе щурмувана от униформени полицаи и криминалисти.

Те започнаха снемане на отпечатъци от вратите на автомобилите, с които са блокирани входовете на хотела. Отпечатъците са необходими, за да се установи кои са хората, докарали МПС-ата и са блокирали входовете.

Бяха свалени регистрационните номера на стария бус с надпис „Стая №1”.

Управителят на барикадирания хотел, пълен с туристи, проговори за кошмара

Около 16:25 часа пристигна и паяк в отцепения вече район, но около след минута-две, по неясни причини, машината се отдалечи.

По данни на Флагман.бг, РУ-Несебър и Районната прокуратура в Несебър през последната седмица са били засипани от жалби, идващи от всевъзможни страни.

Според исканията, единият от собствениците опитва да отстрани другия, който пък е получил пари от трето лице, на което е отстъпил хотела под наем за това лято.

Връщат ли се мутренските години и в Несебър? Ето как осъмна пълен с туристи хотел СНИМКИ 

„Кашата е толкова голяма, че не можем да разберем кой е крив и кой е прав. Този спор е частен и ние сме въвлечени в нещо, в което нямаме правомощия, по подобие на случая от 2013 година с парцела от 10 дка до „Кубан”, коментира полицейски източник.
 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"