Родителите на момчето, което загина на пързалката с покъртителни думи-Снимки на опасното съоръжение

Майката и бащата на 18-годишния младеж, който загина в аквапарка в Приморско, разкриха пред Нова телевизия как са узнали за трагедията.

Момчето е от старозагорското село Кирилово.

Инцидентът е станал на екстремната водна пързалка „Цунами“. Сблъскали са се две момчета като второто се е пуснало по съоръжението докато първото било още там.

 

„Знам, че са се сблъскали глава с глава“, каза разстроената майка.   По думите на бащата, второто момче, което е без сериозни  наранявания, казал, че сам се е пуснал по пързалката без да изчака.  

Първо казали на родителите, че детето им е паднало от 2 метра. После разбрали, че това не е така, а един от спасителите веднага го е грабнал и потърсил медицинска помощ. „Може спасителят да го увредил“, смята майката.   „

 

Децата бяха с приятели на почивка. 18-годишни са. Никой не ни се обади. Държахме връзка с приятелите.

Дори от болницата не ни се обадиха. Телефонът, който е на сайта, не ни отговориха“, добави тя.   В съобщение на полицията беше посочено, че аквапаркът е затворен. Оказва се, обаче, че снощи след 20 ч. не е бил затворен, не е имало и полицейски лепенки.   Около 20.30 ч. там дори започнали да влизат хора, защото там се оказало, че има и лятно кино.  

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"