Адвокатът на хакера: Данните в компютъра му са вкарани от разследващите. Собственикът на „Тад Груп“ не е избягал, по работа е в Канада

„Собственикът на фирмата Иван Тодоров е на работно посещение в Канада, дори си пуска снимки в социалните мрежи. Не е избягал“, това заяви адвокатът Георги Стефанов на фирмата „Тад Груп“, която вчера беше обискирана.

„Той е на годишен форум на ресторантите „Събуей“ в Торонто. Това е планирано пътуване от миналата година.

Не бяга и след него ще се върне в България“, каза той. 

По повод задържания Георги Янков, защитникът заяви пред Нова телевизия, че няма конкретна информация, прекъснал си отпуската и пътува към София, за да види какво се случва. Разследването пък е прехвърлено към Специализираната прокуратура.

Адвокатът стигна и още по-далеч. Освен, че няколко пъти открито обиди прокуратурата и разследващите, че са тотално неспособни и некадърни, Стефанов заяви, че компютърът на Кристиян Бойко не е декриптиран.

„Компютърът не е декриптиран. Извличането на данни, ако е направено, то то е незаконни, защото са го направили в отсъствието на поемни лица и собственика. Ако нещо е могло да бъде изтеглено, то може и да бъде внесено“, заяви адвокатът и обвини в прав текст разследващите, че данните за които твърдят, че са намерени, са вкарани в компютъра на Кристиян от тях.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"