Удушвачът на красивата стюардеса Албина: Разбрах за изневерите ѝ (ВИДЕО) |

Разпространиха видео с младежа, задържан за убийството на 23-годишната стюардеса Албина Мухамедзянова. Тялото на момичето бе намерено в баня в хотела в Vnukovo Village в Нова Москва на сутринта на 10-ти юли. По думите на задържания, той е убил любимата си „по невнимателност“, след като разбрал, че тя му изневерява.  

„Беше нормална среща.

След нощта реших да ѝ разгледам кореспонденцията в телефона и видях там каквото казах по-рано“, разказа Никита. 

Известно е, че младежът е задушил момичето, след което е избягал. От МВР съобщиха, че в момента се работи със заподозряния.  

 

Служители на руската полиция разказаха как са задържали заподозряния в убийството на 23-годишната стюардеса Албина Мухамедзянова в хотела Vnukovo Village. По думите на говорителя на руското МВР Ирина Волк, първоначално полицаите отишли в жилището, където Никита бил регистриран – в подмосковните Котелники. „Апартамента при проверката се оказал празен“, отбеляза Волк. Руската полиция междувременно разпространи кадри от жилището на заподозряния. 

 

Никита Енин е бил задържан в близост до станцията на метрото „Университет“ на 12 юли вечерта. Младежът се опитал да окаже съпротива на полицаите, но се е предал след предупредителен изстрел във въздуха. По време на разпита заподозряният е признал за убийството. Той е заявил, че е разбрал за изневери на Албина и е „откачил“. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"