Трагедията не може да се опише с думи. Почивай в мир, мило момче

17-годишният аржентинец Рамон Исмаел Коронел спасил дузпа с гърдите си, но е получил сърдечен арест

Страшна трагедия беляза футболен мач. 17-годишен тийнейджър колабира и издъхна на терена само броени мигове, след като спаси дузпа в среща от Северната регионална лига на Аржентина.

loading…

Става дума за вратаря Рамон Исмаел Коронел.

Секунди преди да се случи трагедията младежът отразява 11-метров наказателен удар, при който топката се удря в гърдите си.

Стражът се втурва да празнува със съотборниците си, когато внезапно пада на терена.

Тъй като на стадиона няма лекар и линейка, Рамон е откаран в близката болница от фенове на неговия отбор, които го натоварили в багажника на един пикап. Младежът е починал по пътя към лечебното заведение, а лекарите са успели само да установят, че вратарят е получил сърдечен арест, пише Факти.бг.

Трагедията се е случила в 9:00 часа вечерта във вторник в селце, разположено близо до град Реконкиста в северната част на провинция Санта Фе. Рамон, наричан от близките си Пики, заедно със съотборниците си от Унион де Голондрина са участвали в мач, който е бил част от ежегоден религиозен фестивал.

„Той беше на седмото небе, тъй като спаси дузпа, а в радостта си се строполи на земята“, разказва братовчед на Рамон Исмаел Коронел пред местния вестник „Реконкиста Хой“.

„Не мога да разбера как са провели мач без наличието на линейка“, допълва опечаленият баща на вратаря Едуардо Коронел.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"