Палав вятър се опита да издуха роклята на Мелания Тръмп и разкри повече, отколкото трябваше (Снимки):

Напоследък Мелания Тръмп явно е „жертва“ на метеорологичните приумици. Както вече писахме от „ЗаЖената“, по време на Националния празник на САЩ проливен дъжд намокри роклята ѝ и всички успяха да видят отдолу извивките на красивата първа дама под прозрачната материя.

Тогава социалната мрежа на Туитър беше заляна от публикации и коментари, които в крайна сметка единодушно шеговито обявиха стопанката на Белия дом за „Мис мокра фланелка“. 

Мелания и Доналд

Потребителите не пропуснаха да отбележат колко лош избор на тоалет е направила г-жа Тръмп, понеже след бурята намокреният плат е започнал да прозира, разкривайки повече от необходимото.

Само няколко дни по-късно нов инцидент отново накара президентшата да покаже повече от себе си, отколкото бе предвидила.

Времето отново не бе на нейна страна и пристигайки във Вашингтон от Западна Вирджиния, тя трябваше да се пребори с бурните ветрове , които я посрещнаха на летището.

Не само това. Роклето на Мелания се вдигна и за малко не се най-милото й.

49-годишната Мелания запази пълно самообладание докато слизаше по стълбите от самолета, макар виелицата да рошеше пуснатата ѝ свободно коса. 

Мелания Тръмп

И да е изпитвала дискомфорт от обективите, които заснемаха всяка нейна крачка надолу по стъпалата, тя изобщо не го показа.

Напротив, първата дама бе невъзмутима докато се подпираше на парапета с една ръка и придържаше края на тоалета, който виелицата се опитваше да надигне, с другата.

Мелания Тръмп вятър

Силният вятър за малко да повдигне изцяло роклята на първата дама на САЩ и да се види най-милото й. за щастие Мелания реагира светкавично и предотврати това.Мелания рокля

Тя носеше тъмносиня дънкова рокля, прибрана в талията с тънък кафяв колан, която беше съчетала с велурени обувки на висок ток.

Мелания Тръмп рокля деним

Сивото и облачно небе не я спря да сложи любимите си слънчеви очила, пристъпвайки навън от борда на летателното средство.

Подхваната от вихъра, косата на Мелания се разхвърча във всички посоки, като тя само за миг покри лицето си, след което смело продължи напред с вдигната глава.

Мелания Тръмп коса

По-рано първата дама беше на посещение в Хънтингтън, Западна Вирджиния, за срещи с федерални, щатски и местни лидери, включително американския министър на вътрешната сигурност -Кевин МакАлиън. 

Мелания Тръмп тоалет

Визитата ѝ беше свързана с кризата с опиатите, понеже във Западна Вирджиния има най-много смъртни случаи в следствие на предозиране с опиатите в страната.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"