Възпитателка: Детето не беше зарязано на Витоша, бях на два метра от люлката

Още по темата

Зарязаха 2-годишно дете на Витоша, цялото в рани от тежко слънчево изгаряне! Служителка твърди, че било инато

Снимка pexels.com

„Двегодишното момиче не е било зарязано само, бях на два метра от него. Това са глупости и долни клевети“. Това заяви пред TrafficNews Поля Димитрова, бивш управител на детско студио „Пипи“ след избухналия скандал за изоставено в продължение на два часа от частна занималня дете във Витоша.

Според публикация във Фейсбук хлапето почти било слънчасало, когато е намерено от разхождащата се в планината жена. 

Според Димитрова от 4 години студиото не съществува и не развива дейност като частна забавачка. „Бях в планината със седем  деца, които са на мои познати и роднини. Изведох ги в качеството ми на детски учител, който няма работа в момента. Водя децата по музеи, по ботанически градини и ми заплащат за тази услуга“, обясни още възпитателката.

Според нея истерията за зарязаното от нея мимченце тръгнала от майка на друго дете, с която тя се спречкала.

„Това дете просто го следях от метри, че седи и се люлее. Малко след това задряма на люлката. Децата на една от тези майки, която провокира това цялото нещо, го люлееха много силно, още докато не спеше. Аз ги помолих малко по-строго да не го правят и това провокира всичко това, което четете и виждате“, каза още Димитрова.

Според нея след това въпросната майка грабнала момиченцето от люлката и започнала да крещи „чие е това дете“. Последвалата публикация във Фейсбукпък вдигна на крак Агенцията за закрила на детето и още седем институции, които проверяват случая. 

Димитрова категорично отрече момиченцето да е било омаломощено и с изгаряния от стоенето на слънце. “ Няма такова нещо и това са пълни клевети. Детето си е нормално, здраво“, увери тя. 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"