Деми Мур направи фурор на кралско събитие. Изглежда като момиченце, въпреки, че гони 60-те. Вижте само (Снимки):

Въпреки, че последното десетилетие я позабравихме, Деми Мур си остава една от легендите на филмовия бранш. Актрисата напомня все по-често за себе си напоследък, а последната ѝ поява бе на надбягванията в Аскот .

Присъствието й предизвика немалко вълнения, още повече, че звездата изглеждаше невероятно подмладена и в супер форма.

И далеч не на своите 56 години.

Деми Мур в Аскот

Холивудската звезда бе сред ВИП гостите на конните състезания и видимо се забавляваше добре там. Освен това актрисата се усмихваше щедро и привличаше вниманието с изключително младежката си визия.

Както и с любопитното си присъствие на все повече събития свързани с кралската фамилия.

Американската актриса бе забелязана за първи път на сватбата на Меган и Хари. По-късно, абсолютно неочаквано се появи и на сватбата на принцеса Йожени. Като пак беше сред най-близките гости на събитието. Фактът, че за трети път е толкова близо до двора, започва да изглежда подозрителен.

Деми Мур шапка

Иначе, според слуховете, Деми е открила любовта в лицето на друга дама и двете дори са осиновили дете. За съжаление, на състезанията половинката на Мур не бе забелязана, нито пък въпросното четвърто дете на актрисата.

Както е известно, тя има три деца от брака си с Брус Уилис. Двамата бяха заедно повече от 10 години и се радваха на изключителна популярност и стабилен семеен живот.

Деми Мур зелена рокля

Актьорската двойка обаче се раздели след около 10 години, тъй като решиха, че е време животът им да поеме в различни посоки. Деми се омъжи за доста по-младия актьор Аштън Къчър, но бракът им оцеля само 6 години. Двойката се разведе след неуспешен опит да закрепи брака си, а Аштън официално се събра с актрисата Мила Кунис.

Деми Мур

Към днешна дата Деми е щастлива, да бъде приятелка с Брус Уилис и дори бе почетен гост на сватбата с втората му съпруга. Двамата запазиха прекрасни отношения, дори и след развода си. Звездата от „Фатално привличане“, „Призрак“ и „Съдебен заседател“, обаче не скучае и определено си е намерила нови приятели. При това чак в Лондон.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"