Предложиха на Бони брак с пръстен за 50 бона – никой не очакваше реакцията ѝ:

Бони , която напоследък коренно промени визията си и е направо неузнаваема, отпразнува 20-годишен юбилей на сцена с шумен купон, на който присъстваха голяма част от колегите й от фолкжанра, узна HotArena.

Певицата съчета събитието с промоция на новата си дуетна песен „Време е“. Дамата беше се погрижила за скъпите си гости и показа изтънчен вкус, като ги почерпи с хайвер.

За великолепната визия на Бони пък се бе погрижила звездната ни дизайнерка София Борисова.

Специални гости на събитието бяха нейни колеги и приятели.

От Сърбия дойдоха Емир Хабибович, Джани,  Сладжа, Емир Джулович, Радован и др, а от българските звезди юбилея уважиха Тони Стораро, Софи Маринова и Гринго, Лияна, Илиян, Борис Дали, Сашка и Веско от Рико Бенд, писа „Телеграф“.

Бони на сцена

Във вечерта на партито си за отпразнуване на юбилея си Бони получи шокираща изненада – годежен пръстен , но изпращачът му бе неизвестен. Изпълнителката отказа бижуто с думите: „Благодаря, но не. За мен семейството и кариерата са най-важни. За мен е чест, но отказвам пръстена“.

На въпроса дали познава мъжа, който й предложи брак, тя отсече: „Познавам го, но въобще не исках да говоря за това честно казано. Бях много изненадана. Няма лошо, напротив, много е хубаво човек да обича, но аз не мога да отговоря по същия начин на тези чувства. За мен най-важно е моята дъщеря, моята кариера, моите приятели и близки. Не мога да се отдам само на един човек“.

Пръстенът, който певицата е върнала, е на стойност 50 000 лв., но тя твърди, че материалното никога не я е блазнило.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"