Разпространявай Незабавно, Българино, ако имаш грам сърце. Сега съобщиха, че Алекс на 11 години е

Кадър Нова тв

Децата от 112 СУ в София помагат на свой в битката с левкемията. Кампанията „ВСИЧКИ ЗА АЛЕКС”  цели да събере пари, за да спаси детето. 12-годишният Алекс е диагностициран с остра прекурсорна в лимфобластна левкемия. За съжаление, детето не се повлиява от химиотерапия и е необходимо извършването на скъпоструваща операция в Германия, разказва Нова тв.

„Искаме да върнем усмивката на Алекс. Искаме да го върнем отново на училище, искаме да му дадем шанс отново да е на терена с любимия си футболен отбор и да играе с нас в парка. Искаме да призовем всички, защото за лечението на Алекс от левкемия е необходима сума за много скъпоструваща операция в Германия. Надяваме се парите да се съберат бързо, за да помогнем на Алекс ”, разказва майка на съученик на Алекс.

Всички негови съученици носят фланелка с надпис „Алекс, ние сме с теб”. За да изразят подкрепата си към него, децата са написали послания към него в тетрадка, която ще му подарят.

Началният учител на Алекс призова всички да помогнат на момчето: „Искам да му кажа, че той е в моите мисли и там го виждам като един голям и силен мъж, който е вдигнал купата по футбол на България. Призовавам хората в цяла България и извън нея да му пожелаят здраве, да го подкрепят с добра дума, със средства, така че това заболяване да остане в миналото”.

 „Алекс, ти си едно умно момче със силен характер и аз съм сигурен,че ти ще се пребориш с това предизвикателство в твоя живот. Всички сме с теб, много те обичаме и те чакаме отново сред нас”, каза класният ръководител на Алекс Тони Вълчев.

Средства ще се събират в кутии, разположени на различни места в София. Също така средства можете да дарите и по банков път.

Дарителска сметка
IBAN BG96RZBB91551082921088
Банка: Райфайзен банк.
Титуляр на сметката -Оля Любомирова Георгиева-Недкова

 

– 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"