Като в сапунка: Ревност и изневери с комшии стоят зад кървавия екшън в ж.к. “Люлин“ |

Жената, намушкала партньора си в столичния кв. „Люлин“, сторила зверството пред очите на трите им деца. Клането се разиграло след поредния случай на домашно насилие. Това пише „Телеграф“.

Както съобщи, караницата избухнала малко преди 23 ч. в понеделник пред блок 103. Пострадалият е 41-годишен и бил откаран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Настанен е за лечение с опасност за живота. На място е задържана 37-годишна жена, с която потърпевшият живеел на семейни начала.

„Чу се някакво блъскане по вратата, все едно че някой се опитва да влезе, но чак на сутринта разбрахме, че пак са се били“, разказаха съседи. 

В 23.03 ч. бил подаден сигнал в Спешна помощ за мъж с прободна рана и 12 минути по-късно пристигнала линейката. Според първоначалните данни мъжът отново налетял на бой на половинката си. При опит да се защити от ударите, жена му грабнала първия нож, който й попаднал, и го забила в корема му. 

Когато лекарите дошли, пациентът бил с много ниско кръвно и го откарали с опасност за живота към противошоковата зала на „Пирогов“. Жената била арестувана. Преди това се наложило да извика бабата на децата, за да има кой да се грижи за тях. 

Отнoшенията в семейството били като в сапунен сериал. Жената имала 3 деца от трима различни мъже. 41-годишният, с когото живеела от няколко години, имал регистрации за кражби. Според съседи бил по-свестен, защото работил като строител, носил пари вкъщи и гледал децата. Бил ревнив и посягал при скандалите. 

Преди време семейството било близко с друга двойка, която живеела до тях на 5-ия етаж. Отношенията рязко се влошили, когато намушканият разбрал, че половинката му е станала прекалено близка с комшията. Вместо да се разберат като цивилизовани хора, той я потрошил от бой. Това станало преди около година. Когато била извикана линейка, пострадалата я сваляли със стол по стълбите, тъй като не можела да ходи. „Подаваше жалби в полицията, но после си ги оттегляше и пак се събираха“, разказаха хора от квартала. През вчерашния ден полицаи ги разпитвали, за да разберат повече за случаите на агресия в семейството. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"