Трагедията в семейството на Димитър, който беше разкъсан от кучета е страшна! Майка му още не знае

Близките на 39-годишния Димитър от софийското село Владо Тричков, който бе разкъсан от пет кучета „Кане Корсо“ в четвъртък, все още крият от майка му какво се е случило с него, съобщи Нова телевизия.

„Засега пазят тайна от нея. Докога – не знам. Не й казаха къде и какво се е случило със сина й, защото тя го чакаше да се прибере“, разказва Василка Стоилова.

Съседи на 41-годишния собственик на кучетата-убийци Йордан Карагьозов, който днес бе оставен за постоянно в ареста от Районния съд в Своге, пък твърдят, че той редовно насъсквал домашните си любимци срещу хора и животни. Те описват мъжа като конфликтна личност.

Карагьозов живял с майка си в блок в столичния жк „Връбница“. Преди няколко месеца, след поредица от скандали със съседите и собствената си майка, Казагьозов си наел квартира. Живеел сам.

„Срещу майка ми един път насъска кучето си. През нощта пък вика и крещи в апартамента“, казва Борил Йотов.

В съдебната зала 41-годишният Йордан заяви само, че съжалява за случилото се. Петте му кучета „Кане Корсо“ пък са в приют на „Екоравновесие“. От прокуратурата заявиха, че тяхната съдба ще стане ясна, когато бъдат готови експертизите по делото. Оттам не изключиха животните да бъдат умъртвени.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"