Мелания Тръмп използва двойничка? Тези снимки потвърдиха подозренията – коя е жената до Тръмп? (Снимки):

Американците просто обожават теориите на конспирацията . Поредната такава се заформи около не кого да е, а съпругата на американския президент – Мелания Тръмп .

Отдавна по-наблюдателни фенове на двойката шушукат, че по различни поводи Мелания е заместена от нейна двойничка . Като доказателство в мрежата циркулират стотици снимки, на които се сравняват двете жени.

И тези дни двойничката на Мелания отново се появи. Някъде между Нормандия и Ирландия, първата дама си размени ролята с тази на заместничката си. От самолета във Франция слязоха не Доналд Тръмп и съпругата му, а специален агент, който охранява президента и се преструва на жена му.

На всички медии им направи впечатление, че Мелания се появи с тъмни очила, черна рокля закопчана до шията и видимо лошо настроение. Дори срещата с една от най-близките й приятелки — Бриджит Макрон, не я накара да се усмихне. Нито да свали очилата си.

Мелания Тръмп двойник

По-наблюдателни фенове забелязаха разликите между първата дама и заместничката й веднага. Двойничката на президентшата има по-тъмен цвят на косата, малко по-къса коса, а освен това е по-мускулеста и млада. Най-издайнически бяха ръцете обаче. Докато на първата дама на САЩ, ръцете й издават реалната й възраст, на нейната заместничка изглеждаха видимо по-младежки и по-гладки. Освен това липсваше и пръстена на дясната ръка, който съпругата на Тръмп носеше дори по време на визитата си в Бъкингам.

сем.Тръмп в Нормандия

Това, което издаде поредния трансфер обаче, бе фактът, че двойничката на Мелания поздрави изключително хладно Бриджит Макрон и главно мълчеше. Това не е характерно за първата дама, която е близка приятелка с френската президентша. Въпросът какво се е случило с истинската първа дама на САЩ остава отворен. Според някои, тя се е почувствала изтощена от натоварения си график през последните дни и се е оттеглила за няколко часа, за да се съвземе.

Според други, Мелания е отлетяла още в Ирландия тайно за САЩ, за да види сина си. Но това е малко вероятно, тъй като й предстои да се присъедини към съпруга си и за други съвместни изяви. Каквото и да се случва с първата лейди на САЩ, едно е сигурно. При посрещането на Макрон и на честванията на деня на героите, тя не беше до Тръмп.

На вас оставяме да прецените дали наистина се касае за двойничка или просто за Мелания в лошо настроение.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"