Аутопсията на починалата сервитьорка показа ужасяващи неща

Разследващ полицай  работи по случая с починалата снощи на работното си място сервитьорка.

Припомняме, че вчера около 19,50 часа на телефон 112 е подаден сигнал, че младо момиче, застъпило втора смяна, е припаднало по време на работа.

Линейката е пристигнала в рамките на няколко минути, но въпреки усилията на спешните медици, те не са успели да спасят сервитьорката. Смъртта е вследствие от здравословен проблем са показали резултатите от аутопсията, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Междувременно стана ясно, че 21-годишната Мария е имала болно сърце и няколко прекарани микроинфаркта.

Това установили съдебни медици след аутопсията. Младата жена е страдала от т.н. хипертонично сърце, вследствие на нелекувана есенциална /първична-б.а./ хипертония, обясниха медици.  Сърцето й било с размерите на два мъжки юмрука.

Във фаталния ден то просто спряло, а жената издъхнала за минута. МВР за трагедията с младата сервитьорка, издъхнала внезапно пред клиенти в Бургас  Сигналът за инцидента е подаден и на дежурния снощи следовател, който обаче отказал да се заеме със случая и затова на място бил изпратен разследващ полицай от Първо РПУ, твърди Флагман.бг. Законът е категоричен. Когато имаме смърт по време на работа, случаят се поема от следовател.  Каква е причината за фаталния изход се установява от съдебния лекар.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"