Момче почти без дрехи на София Прайд шашна столичани, СНИМКИ показват големи извращения! |

Младо момче шокира столичани, след като се появи обагрен в традиционното многоцветно знаме хората с различна сексуална ориентация на София Прайд и ултра къси панталонки. Краката му бяха перфектно избръснати, а той бе вдигнал черни чорапи до коленете си. Косата му пък бе прибрана в перфектна опашка.
 

Два парада се проведоха днес в столицата.

Единият бе София Прайд, който протече под мотото „Не давай власт на омразата“ и се провежда за 12-та година. Той е в подкрепа на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансджендърите и интерсекс хората (ЛГБТИ).
 

Събитието е подкрепено от 25 държави и неправителствени организации.
 

Вторият протест бе с цел да се противопостави на първия. Той бе в защита на традиционното семейство между мъж и жена и се проведе в 5 областни града в страната.
 

Организатори на проявата са Националната асоциация „Поход за семейството“ в партньорство с протестански църкви. В Бургас шествието се провежда за 6-та поредна година. То премина по главната улица „Александровска“ и бе водено от мъже и жени в сватбени облекла, предава „Булфото“. 
 

В София, Пловдив, Варна, Русе и Бургас участниците приемат обща декларация за насърчаване на семейните двойки и против джендър образованието и джендър политиките.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"