Извънредно: Разбра се кой стои зад жестокото убийство на циганката в столичния “Орландовци“ |

Софийска градска прокуратура (СГП) привлече към наказателна отговорност трима служители на охранителна фирма за извършено от тях убийство по особено мъчителен за жертвата начин – престъпление по чл. 116 ал.1,т.6 вр. чл. 115 вр. чл. 20 ал.1 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

припомня, че трупът на жена от ромски произход бе открит с вързани ръце в столичния квартал „Орландовци„. По време на извънреден брифинг преди дни органите на реда казаха, че работят по две версии за престъплението или е извършила кражба в района, или е възникнал конфликт с друг човек.

Жената е имала множество криминални регистрации в полицията.

Владислав Д., Георги Я. и Татян Н. са обвинени, затова, че на 16 май 2019г. в гр. София, на територията на месокомбинат „Родопа-София“, в съучастие като съизвършители, по особено мъчителен за жертвата начин, умишлено са умъртвили П.С.

Две версии за намерената вързана и убита жена в София обяви полицията 

Тримата извършители завързали ръцете на пострадалата и й нанесли множество удари по главата, гръдния кош, корема и крайниците. В резултат на това се развили травматичен и хеморагичен шок, довели до остър срив на хемодинамиката и настъпване на смъртта й.

Единият от извършители – Владислав Д., е осъществил деянието в условията на опасен рецидив, след като е бил осъден в чужбина за трафик на наркотични вещества на 13 години и 4 месеца лишаване от свобода. Обвиняемите са задържани за срок до 72 часа, с оглед осигуряване явяването им пред съда за определяне на мярката за неотклонение „задържане под стража“. Ако бъдат признати за виновни по повдигнатите им обвинения, извършите могат да получат наказания в размер от 15 (петнадесет) до 20 (двадесет) години „лишаване от свобода“, „доживотен затвор“, или „доживотен затвор без право на замяна“. Разследването по случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"