Брутален побой бе заснет от камера край ресторант (ВИДЕО 18+) |

В нощта на 20 април мъж претърпя ужасни наранявания в резултат на сблъсък, станал в ресторант в Москва. Това се вижда от видео от камера за наблюдение, което улови конфликта.

Според някои данни, човекът е пил алкохол в нощтно заведение. После се обадил на съпругата си и я помолил да дойде с кола.

Когато съпругата пристигнала на адреса, той й вдигнал скандал. Кадърът показва как той крещи на жената и ударил с крака и ръце луксозна кола. Всичко, което се случва, било наблудавано от мъжка компания  наблизо.

Очевидно е, че пияният авантюрист не харесал наблюдението на непознати. Той отишъл да се разправя с тях. Още първият, към когото се насочил обаче, го нокаутирал с един удар. Агресорът паднал на асфалта. В този момент неговият опонент го изритал в лицето. Жертвата припаднала.

По-късно бил хоспитализиран. Била открита травма на главата, тежка мозъчна контузия, множествени фрактури на костите на лицевия скелет. Той е в тежко състояние. Тече наказателно дело по член „Умишлено причиняване на тежка телесна повреда“.
Превод
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"