Борисов отсече: Ако има виновни с апартаментите, ще си понесат последствията! ГЕРБ се бори с корупцията, а не БСП! (ВИДЕО)

„Цяла нощ работихме по Брекзит. Има изглед този катаклизмът да се разреши още тази седмица. ЕС винаги е бил диалогичен. Важно е да има Брекзит с правила.

Затова се направи този компромис. Подкрепихме това решение“, това заяви премиерът Бойко Борисов от Брюксел.

Той бе категоричен, че щом се прибере обратно в България ще провери казуса с „апартаментите“.

„Ако има виновни ще си понесат последствията. Всеки, които си е превишил правата, ще си понесе последствието. Чух се с всички по телефона и те бяха категорични, че всичко е законно. Все пак няма да ги будя в 1-23 през нощта по телефона, за да ги разпитвам“, категоричен бе премиерът.

„Ние нашите последствия ще си понесем. Тая партия съм я създал, за се бори с корупция, с корупцията на комунистите, която правиха в продължение на столетие“, отсече Борисов.

„БСП в последните си дни на управление, приеха закон, който гласи, че не им се търси отговорност за нищо, защо не коментираме това“, попита премиерът и допълни: „Те нанесоха поражения на българския народ, каквито никоя друга партия в историята на България, не е правила“.

„Никак не ме е страх да воювам“, каза още Борисов.

Борисов изригна: Децата на убийците на Буров ще ми говорят за апартаменти, а ние в Банкя си карахме жигулитата и им гледахме мерцедесите 

Той си спомни и как е живял той: „Живеехме в две стаи в Банкя. Аз и сестра ми в едната, а майка и татко в другата“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"