Венци написа прочувствено писмо на Дядо Коледа: Няма да те моля за телефон, таблет или топка. Родих се различен, и те моля само…

Коледа е още далече и писмата пътуват дълго до Лапландия. Малкият Венци написа писмо до Дядо Коледа с една единствена молба…да му помогне да оздравее.

Ето какво написа Венци на Добрия старец:

„Скъпи Дядо Коледа, и аз като другите деца ти пиша с молба за подарък!Но няма да те моля за телефон или таблет – няма как да ги ползвам! Няма да поискам топка, защото не мога да тичам и вървя! Родих се различен , дните ми минават прикован в инвалидна количка или леглото! Не правя неща, които връстниците ми правят!Но не се оплаквам, въпреки болката, въпреки болниците и всички ежедневни процедури! Всъщност аз съм щастливо дете, защото всички около мен ме даряват с любов и грижи! Толкова много добри ангели и хора с огромни сърца, живеят с моята болка и с най голямата ми мечта, за което им благодаря от СЪРЦЕ!

И сега искам да те помоля, Дядо Коледа за моя подарък! Моля те, добър Дядо Коледа, донеси ми здраве! Така ми се иска да бъда здрав,самостоятелен и щастлив! Така ми се иска да видя Мама спокойна и грееща от щастие! А, за да се случи това, трябва да съберат парички за лечението ми и всичко да мине успешно! Мечтая за времето,в което ще играя и аз, ще седя сам и няма да боли! Дядо Коледа очаквам те! Приятели, бъдете здрави и ценете това, което имате!”

Добри АНГЕЛИ и БЛАГОДЕТЕЛИ, нека помогнем на Дядо Коледа да изпълни мечтата на Венци! Нека се обединим, да сме сплотени, и ако всички заедно споделим писмото на Венци, той ще има по голям шанс да стигне до Дядо Коледа!

Моля ви да го направим и сътворим чудо! Пожелавам на вас и семействата ви здраве, щастие и благополучие! Благодарим на всички, които ни подкрепят! Да го направим за тази усмивка!, пише Валентина Иванова.

Тези, които искат да помогнат на Венци, могат да го направят на банкова сметка:

УниКредит Булбанк BG17UNCR70004522986768 

Или в helpkarma https://m.

helpkarma.com/campaign/poday-raka-184?utm_source=facebook. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"