Нови горещи подробности! Гущеров-младши блъснал полицейска патрулка с джипа си „Мерцедес“! Очакват се нови арести (ОБНОВЕНА)

Скандалното милионерско чедо на Добромир Гущеров е блъснало полицейска патрулка с джипа си „Мерцедес“ GL преди да бъде задържано, научи от два независими източника.

Както медията ни написа първа, Гущеров-младши бе арестуван след пиянски запой и последвал скандал с други мъже в столично заведение.
Стана ясно, че арена на гуляя на Християн е било мутренското свърталище „Домби“. В същото заведение преди години бе наръган и Благой Георгиев-Багата.


Години наред „Домби“ бе уютно убежище на мафиотски босове и едно от любимите места на главатаря на ВИС-2 Георги Илиев-Главния.
Явно Гущеров-младши се е впечатлил от някогашната мрачна слава на „Домби“ и е опитал да придаде добавена стойност на комплексираната си личност. Това, обаче му е изиграла зла шега.
Сега той е в ареста. Разследващите предполагат, че преди инцидента е употребил алкохол. Самият милионерски син е отказал кръвна проба, което му вещае нови неприятности.
Засега е задържан за едно денонощие, но прокуратурата ще настоява той да прекара много по-дълго в ареста.
Медията ни научи, че полицията издирва и част от мъжете, които са били в конфликт с Гущеров-младши. Не са изключени и още арести в рамките на разследването, пише „“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"